Laadukkaat koiran pannat netistä

Alevahti.fi

Laadukas panta on yksi tärkeimmistä koiratarvikkeista. Kuten muutkin koiratarvikkeet, myös pannat on vaivattominta ja edullisinta tilata verkkokaupasta.

Koiran pannan hankkiminen

Peten koiratarvikkeesta löydät laadukkaat koiran pannat. Merkkejä löytyy useita: esimerkiksi Hurtta, TopCanis ja Bobby. Halvimmillaan koiran pannan voi saada alle kymmenellä eurolla, mutta laadukkaimmat nahkapannat maksavat yli 30 euroa. Kun ostat uutta pantaa koirallesi, tärkein asia on, että se on juuri sopiva ja miellyttävä pitää. Mittaa koirasi kaulan ympärysmitta huolellisesti ennen pannan tilaamista. Näin varmistat, että tilaamasi panta on varmasti juuri oikean kokoinen koirallesi, eikä säätövara lopu kesken, vaikka koirasi vielä kasvaisi.

Oikean pannan valitseminen

Pantoja valmistetaan eri materiaaleista. Nahkapanta on varmastikin kestävin vaihtoehto. Toinen suosittu materiaali on nylon, joka on nahkaa edullisempi vaihtoehto. Pannan lukko voi olla perinteinen malli tai helppokäyttöisempi pikalukko. Pannan valitsemiseen vaikuttaa muun muassa koiran karvan pituus sekä käyttötarkoitus. Koiran panta tulee uusia heti, kun se alkaa merkittävästi menettämään ominaisuuksiaan tai kuluu käytössä niin, että se saattaa katketa.

Mainos alkaa

Mainos loppuu

Ei kommentteja